Autor: Indrek Kald • 4. juuni 2021

EL kavandab kõigi kodanike jaoks digiidentiteeti

Euroopa Komisjon esitles eile digiidentiteeti kõigile kodanikele, residentidele ning ettevõtetele, mis võimaldab turvalist ligipääsu internetiteenustele.
Margrethe Vestager
Foto: Jennifer Jacquemart

"Digiidentiteet võimaldab meil toimida ükskõik millises liikmesriigis samamoodi, nagu me toimime kodus, ilma lisakuludeta ja vähemate takistustega, ükskõik kas tegemist on korteri üürimise või pangakonto avamisega väljaspool koduriiki," kommenteeris Euroopa Komisjoni asepresident Margrethe Vestager.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052