Autor: Indrek Kald • 25. juuni 2021

Peipsi ainulaadse ilmapoi andmeside tõrked said lahenduse

Kuigi riigi ilmateenistus paigaldas Peipsi järvele andmeid koguva ja edastava poi juba kaks aastat tagasi, takistasid tehnilised ja andmeedastuse tõrked operatiivteabe avalikustamist. Nüüd sai see mure lahendatud.
Automaatselt ilmainfot koguv ning edastav ujuvpoi.
Foto: Keskkonnaagentuur

Poi lasti vette Mustvees ja selle alaline asukoht on tunnise laevasõidu kaugusel sadamast, kus järv on kaheksa meetrit sügav.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474