Autor: Indrek Kald • 6. juuli 2021

Peter Vesterbacka õpetab Pärnus tarkvaratiime kahe kuuga mänge looma

21 videomänge loovat tiimi Eestist, Soomest, Hollandist ja Türgist registreerus Pärnus alanud kahekuulisesse kiirendiprogrammi, kus üks mentoreid on Peter Vesterbacka Angry Birdsi loonud Soome firmast Rovio.
Kiirendiprogrammi peakorraldajad Marten Palu (Gamecan) ja Tomi Toikka (Tampere Game Hub).

"Täna töötab Soomes mänguarendus valdkonnas 3000+ inimest ning järgmise aasta jooksul palkavad sealsed stuudiod lisaks kuni tuhat inimest. Eesti liigub tugevalt selle tuules ja talendipuudus on meilgi suur," selgitas kaaskorraldaja Marten Palu OÜst Gamecan.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755