Autor: Indrek Kald • 8. juuli 2021

Elisa: eestlased asusid ostma kallimaid nutitelefone

Kui mullu eelistasid eestlased taskukohasemaid nutitelefone, siis tänavu esimesel poolaastal on ostetud nutitelefonide keskmine hind tublisti kasvanud.
Mailiis Ploomann
Foto: Jake Farra

"Piiratud tegevuste kõrvalt, nagu näiteks reisimise, restoranikülastuste ja füüsiliste kontsertide, on inimestel vaba raha üle jäänud," selgitas Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052