Autor: Indrek Kald • 8. juuli 2021

Otto Richard Pukk: iga korralik IT-riik vajab riistvara, mille abil innovatsioon tööle panna

Iga korralik IT-riik vajab riistvara, mille abil innovatsioon tööle panna ja üks ei saa ilma teiseta, põhjendas elektroonikatööstuse liidu volikogu esimees Otto Richard Pukk 2035. aastaks visioonikava koostamist.
Otto Richard Pukk
Foto: Kaupo Kikkas

Tema sõnul puudub praegu poliitiline visioon Eestist kui kõrgtehnoloogilisest tööstusriigist ning tööstuse arengu soodustamine ei ole riigi prioriteetide seas, kuigi tööstus moodustab olulise osa Eesti majandusest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052