Autor: Indrek Kald • 9. juuli 2021

IT-äri tipud lõid innovaatilise Eesti kontseptsiooni. "On aeg astuda järgmised sammud"

Innovaatilise Eesti kontseptsioon pakub ideid, kuidas toetada tulevikumajanduse sündi. Teiste seas osalesid selle loomises Martin Villig, Taavet Hinrikus, Ivo Suursoo, Sten Tamkivi, Kaidi Ruusalepp ja Taavi Madiberk.
Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus osales ka innovaatilise Eesti kontseptsiooni loomises.
Foto: Andras Kralla

"On aeg astuda järgmised sammud, mis määravad meie tuleviku 10 ja 20 aasta pärast," selgitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052