Autor: Indrek Kald • 9. juuli 2021

Riik loob keskse tõlkekeskkonna, mida saab kasutada ka erasektori arendustes

Valitsus otsusega luuakse riigile keskne tõlkekeskkond, mille eesmärk on eesti keele digitehnoloogilise arengu ja kasutatavuse tagamine.
Justiitsminister Maris Lauri.
Foto: Andras Kralla

"Tehnoloogilised lahendused on avatud ligipääsuga ning neid saab kasutada ka erasektori arendustes, mis tugevdab eesti keele positsiooni digimaailmas ja suurendab eesti keele toega teenuste ja toodete arvu," ütles justiitsminister Maris Lauri.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052