Autor: Indrek Kald • 5. august 2021

Eesti IT-firma lõi 76 päevaga maksupettuste tuvastamise tööriista

Eesti tarkvaraettevõte lõi koostöös rahandusministeeriumi IT-keskusega (RMIT) vabavaral põhineva maksupettuste tuvastamise tööriista.
Vassili Ljahhovets

"RMIT on võtnud suuna eelistada võimalusel vabavara tarkvara kommertstarkvarale, et pakkuda oma klientidele kvaliteetseid teenuseid optimaalse hinnaga," sõnas ministeeriumi IT-keskuse osakonnajuhataja Marko Mäe.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052