Autor: Indrek Kald • 5. august 2021

Uus lähenemine suures IT-firmas: värbamisel pole tehniline taust enam esmatähtis

Uute inimeste värbamisel ei ole tehniline taust enam esmatähtis, näitab pea 200 töötajaga Eesti IT-firma TietoEVRY kogemus.
TietoEVRY IT haldusteenuste osakonna juht Neil Koiksaar.
Foto: TietoEVRY

"Tehnoloogiaid ja lahendusi on alati võimalik õppida, kuid suhtlemisoskus ja pühendumine on midagi, mida mõnevõrra saab küll arendada, kuid üldjuhul ikkagi enam hästi ei painduta," selgitab intervjuus TietoEVRY IT haldusteenuste osakonna juht Neil Koiksaar, kel ettevõttes üle 20aastane kogemus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474