Autor: Indrek Kald • 7. september 2021

Eesti toetab globaalset digimaksu, ent mitte miinimummaksu kasumilt

Eesti toetab globaalse maksureformi nn esimest sammast ehk digimaksu, mille rakendamisala on varem plaanitust küll laiem kui ainult digiteenused. Samas üleilmne miinimummaks kasumilt pole hetkel Eesti huvides.
USA rahandusminister Gina Raimondo kohtumisel Kaja Kallase ja Keit Pentus-Rosimannusega Tallinnas Kultuurikatlas.

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus arutas täna maksureformi hetkeseisu Tallinna külastavate USA kaubandusministri Gina Raimondo ning majanduskoostöö ja arengu organisatsiooni (OECD) peasekretäri Mathias Cormanniga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474