Autor: Indrek Kald • 15. september 2021

Eesti krüptoraha firma müük on tänavu kasvanud üle 700%. Nüüd laienetakse Singapuri

Eesti krüptoraha investeerimis- ja kauplemisplatvorm Change laieneb Euroopast välja, avades keskuse Singapuris, et kasutada seda stardiplatvormina.
Kristjan Kangro 2017 detsembris ettevõtte Tallinna kontoris.
Foto: Andras Kralla

"Nii potentsiaalsete klientide kui ka investorite huvi Change'i vastu kasvas hüppeliselt pärast meie viimast, 3,7 miljoni eurost investeerimisringi," märkis ettevõtte juht ning kaasasutaja Kristjan Kangro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474