Autor: Indrek Kald • 29. september 2021

Ainus sektor, kus käive ei langenud ning töötajate arv kasvab: info ja side

Info ja side oli ainus sektor, kus koroonakriisi alguses käive ei langenud, samuti on IKT-äris ainsana pidevalt kasvanud ka töötajate arv.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Ronald Carreño / Pixabay

Kuigi Eesti sisemajanduse koguprodukti (SKP) kasv oli tänavu II kvartalis rekordilähedane, ulatudes 12,9%ni, on ettevõtete käekäik sektorite kaupa väga erinev ning mitmed tegevusalad on kriisieelse ajaga võrreldes endiselt suures miinuses.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052