Autor: Indrek Kald • 1. oktoober 2021

Mitmed IT-firmad pärjati Tallinna ettevõtluse auhindadega: Sixfold, Bolt, R8, ka ITL

Tallinna ettevõtlusauhindade galal pärjati sarnaselt mullusele mitmes kategoorias aasta parima tiitliga IT-ettevõtted.
Tallinna ettevõtlusauhindade saajad lauluväljakul toimunud galal.

"Auhinna viivad aga koju need ettevõtted, kelle projekt või algatus on silma paistnud innovaatilise lähenemise poolest või avaldanud olulist mõju Tallinna ettevõtluskeskkonna arengule," märkis Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474