Autor: Indrek Kald • 5. november 2021

Keda värbab riigi loodav keskne IT-asutus ja mis saab suurtest IT-majadest nagu SMIT ja RMIT?

Riik soovib keskse IT-asutuse loomisega suunata rohkem ressurssi sisuteenuste arendamiseks, võttes ära osa ülesandeid suurtelt IT-majadelt nagu RMIT ja SMIT ning ostes senisest enam töid erasektorilt.
Ergo Tars
Foto: MKM

Usun, et kõik riigi IT-spetsialistid saavad uues asutuses veelgi põnevama töö, kinnitas protsessi vedav majandusministeeriumi IKT-baasteenuste konsolideerimise juht Ergo Tars. Rahaline kokkuhoid ei ole meil esmane eesmärk, lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052