Autor: Indrek Kald • 11. november 2021

Ekspert: asjade internet ja tehisintellekt tooks 30% säästu hoone energiakulult

Tehisintellekti ja asjade interneti kasutamine tööstusettevõtete ja -hoonete energiajuhtimisel muudaks need 30% tõhusamaks, väidab ekspert.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

"Praegu, mil elektrihinnad on mitu korda tõusnud, läheb nii era- kui ka äritarbijale iga tarbitud elektrikilovatt sõna otseses mõttes kalliks maksma," rääkis rahvusvahelise energiahaldusettevõtte Schneider Electric müügidirektor Eestis Miko Siilivask.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755