Autor: Indrek Kald • 15. november 2021

RIA pakub arenduspartnerile viie miljoni eurost lepingut

Riigi infosüsteemi amet (RIA) pakub viis miljonit eurot IT-ettevõttele, mis arendab välja sündmusteenuste kesksed platvormid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

"Tuleb esitada taotlusi, vahel ka paberil, saata infot, vahel ka topelt. Lisaks osutavad neid teenuseid mitmed erinevad asutused, seega asjaajamist on palju," kirjeldas RIA andmevahetusosakonna juhataja Joonas Heiter kodaniku suhtlust riigiga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052