Autor: Indrek Kald • 16. november 2021

Püsiühenduse hind Eestis on äriklientidel kuni üheksa korda kallim kui Lätis-Leedus

Interneti püsiühendus Eestis on eraklientidele kuni 3,5 ning äriklientidele kuni 9 korda kallim kui teistes Balti riikides, selgus Tele2 tellitud ning konsultatsioonifirma Civitta korraldatud uuringust.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

"Arvestades pandeemiaaegse kodukontori, distantsõppe ning voogedastuse mõjusid internetikasutusele, on täiesti jama, kui Eesti inimesed peavad maksma 1000 Mbit/s kiirusega interneti eest Euroopa Liidus kõige kõrgemat hinda," rääkis Tele2 Eesti juht Chris Robbins.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052