Autor: Indrek Kald • 22. november 2021

Börsile läinud Bercman ostab Eesti IoT-firma, mille osanikud teenivad pea miljoni

Äsja börsile läinud Eesti IT-firma Bercman Technologies ostab asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõtte Krakul, mis on teinud kaamerad NASA Kuu-missioonile.
Krakuli juht Jaan Hendrik Murumets ja Bercman Technologiesi juht Mart Suurkask.
Foto: Raul Mee

"Kui paneme kaks meeskonda kokku, siis saame arendada uusi tooteid ja teenuseid, laieneda jõulisemalt eksporditurgudele ja võita uusi kliente," rääkis mitmesaja tuhande euro väärtuses Bercmani aktsiaid saav Krakuli juht Jaan Hendrik Murumets.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474