Autor: Indrek Kald • 22. november 2021

Programmeerimine, andmeanalüüs jne. 30 000 Baltimaade elanikule pakutakse tasuta IT-kursusi

30 000 inimesele Baltimaades pakutakse tasuta IKT-alaseid kursusi – sealhulgas andmeanalüüsist ja programmeerimisest –, et nad seejärel saaksid paremat karjääri teha.
LIKTA president Signe Balina.
Foto: LIKTA

"On väga teretulnud, et täiskasvanud saavad tasuta kursustel nii oma praktilisi kui teoreetilisi IT-teadmisi arendada, kasvatades nii oma konkurentsivõimet," sõnas Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu (ITL) juht Doris Põld.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474