Autor: ITuudised.ee • 6. detsember 2021

Martin Henk, Oleg Shvaikovsky, Peter Vesterbacka jt rahastavad uudset kooli

Tuntud IT-ettevõtjad rahastavad uudset distantsõppel põhinevat kooli, kus õpetajate asemel suunavad noori vastaval erialal tegutsevad inimesed.
Pipedrive'i kaasasutaja Martin Henk.
Foto: Andras Kralla

"Elukogenud professionaalid erinevatest valdkondadest koostöös professionaalsete õpetajatega avavad õpilaste jaoks maailma teise nurga alt," selgitas üks investoreist, mitut IT-firmat juhtinud Oleg Shvaikovsky.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474