Autor: ITuudised.ee • 10. detsember 2021

GALERII | 30 pilti suurandmete konverentsilt

ITuudised.ee ja Äripäeva suurandmete konverents tõi Tallinnas kokku saalitäie rahvast – lisaks veebiülekande jälgijad –, kellele sektori võtmeisikud selgitasid nii andmeäri põhiküsimusi kui kasvuvõimalusi.
Elisa Eesti telekomivaldkonna juht Mailiis Ploomann rääkis 8. detsembri konverentsil, kuidas jõuda innovaatilise lahenduse kiiresti piloteerimisest toimivate ja jätkusuutlike äriprotsessideni.
Foto: Raul Mee

Konverentsil arutleti suurandmetega seotud probleemide ja lahenduste üle ning otsiti vastust küsimusele, kuidas järgmisel aastal andmetest ettevõtte omaniku või juhina rohkem kasu saada.

Muuhulgas olid üleeilsel üritusel teemadeks teeninduse automatiseerimine, äriprobleemide lahendamine andmete abil, tehisintellekt tööstusettevõttes, andmetel põhinevad uued teenused ja kasulikud näpunäited juba realiseeritud koostööprojektide baasil.

Hedman Partnersi isikuandmete kaitse ekspert Andres Ojaver.
Foto: Raul Mee

Konverentsil esinesid KPMG tehnoloogianõustamise juht Tarmo Toiger, IT-firma Solita Eesti juht Märt Ridala, advokaadibüroo Hedman Partners isikuandmete kaitse ekspert Andres Ojaver, Tartu Ülikooli teadusarvutuste keskuse konsultant Ülar Allas, TalTechi IT-teaduskonna programmijuht Juhan-Peep Ernits, Elisa Eesti telekomivaldkonna juht Mailiis Ploomann, Piletikeskuse juht Jaan Naaber, OÜ STACC juhatuse esimees Kalev Koppel, NetApp'i tehnoloogiaevangelist Matt Watts ning hiljutine valitsuse diginõunik Marten Kaevats.

Suurandmete konverentsi programmijuht ja moderaator oli ITuudised.ee toimetaja Indrek Kald.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052