Autor: Indrek Kald • 13. detsember 2021

"Kinnitame kanda Kariibi mere regioonis ja Kesk- ja Lõuna-Ameerikas"

Eesti e-riigi akadeemia asutas Jamaical tütarettevõtte, et toetada Kariibi mere regiooni riikide digiarenguid.
Jamaica vaade, pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

E-riigi akadeemia juhi Hannes Astoki sõnul on Kariibi mere piirkonna väikeriigid väga huvitatud e-riigi arendamisest ning Eesti kogemusest. "Oleme teinud koostööd 11 riigiga, kes kõik peavad Eesti digiarengut endale eeskujuks," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474