Autor: Indrek Kald • 14. detsember 2021

Cleveroni teatel loob koostöö Teliaga neile "globaalselt palju uusi võimalusi"

Telia avab enne jõule Eestis esimese välitingimusis asuva digiesinduse, mis valmis koostöös pakiroboteid tootva Cleveroniga.
Cleveron püüab Eesti telekomifirmale loodud väliesindust viia ka muudele turgudele.
Foto: Cleveron

"Telia digiesindus on Cleveroni jaoks väga oluline koostööprojekt, millega saime võimaluse siseneda uude ärisegmenti ning mis loob ka Cleveronile globaalselt palju uusi võimalusi," rääkis Cleveroni projektijuht Arti Kütt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474