Autor: Indrek Kald • 20. detsember 2021

RIA saab uue peadirektori asetäitja. "Ta teab hästi, mis on meie valukohad"

1. jaanuarist saab riigi infosüsteemi ameti peadirektori asetäitjaks senine andmevahetuse osakonna juht Joonas Heiter.
Joonas Heiter
Foto: RIA

"Ta tunneb hästi infosüsteemide valdkonda, tal on hea ülevaade nii organisatsioonist tervikuna kui ka teenistuse tegemistest, seal hulgas e-riigi toimimisest laiemalt. Ta teab hästi, mis on meie valukohad ning kus saame tehtuga rahul olla," selgitas RIA juht Margus Noormaa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052