Autor: Indrek Kald • 20. aprill 2022

Värbaja: IT-inimesed ei kandideeri? See pole üldse nii, nad ei kandideeri lihtsalt sulle!

Kuigi arvatakse, et IT-inimesed Eestis tööle ei kandideeri, pole see värbamist hõlbustava idufirma MeetFrank asutaja Kaarel Holmi sõnul sugugi nii. "IT-inimesed ei kandideeri lihtsalt sulle," kommenteeris ta.
Värbamist hõlbustava idufirma MeetFrank kaasasutaja ja juht Kaarel Holm.
Foto: Indrek Kald

"See, kui üks konkreetne ettevõte ei saa kandidaate, ei tähenda, et turul ei oleks üldse kandidaate," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052