Autor: Indrek Kald • 29. aprill 2022

Valitsus kinnitas innovatsioonipoliitika komisjoni mitu ettevõtjat

Valitsus kinnitas kolmeks aastaks innovatsioonipoliitika komisjoni, mis annab ettevõtlus- ja IT-ministrile nõu ja teeb ettepanekuid Eestis innovatsiooni toetava poliitika kujundamiseks.
Investeerimisfondi Superangel partner Veljo Otsason.
Foto: Liis Treimann

Minister Andres Suti sõnul on valdkonna ekspertide tagasiside ja mõtted Eesti innovatsioonipoliitika kujundamisel hädavajalikud. "Kiirelt muutuvas maailmas peab ka poliitikakujundus olema paindlik ning käima ajaga kaasas," sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474