Autor: ITuudised.ee • 18. mai 2022

LUKUST LAHTI! 75 fotot IT juhtimise aastakonverentsilt

Kümnete ettevõtete ja asutuste esindajad osalesid eile Tallinnas – ning paralleelselt ka veebis – toimunud IT juhtimise aastakonverentsil.
Elisa Eesti tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli rääkis kaugtööst.
Foto: Marko Mumm

IT juhtimise aastakonverentsil esinejate seas olid MKMi asekantsler Luukas Kristjan Ilves, ITLi president Juhan-Madis Pukk, Elisa Eesti tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli, kasvustrateeg Indrek Saul, Orkla Eesti IT juht Allar Bernard, Cybersi partner Ronnie Jaanhold, maksu- ja tolliameti infoturbejuht Thea Sogenbits, Arrow ECS Baltic äriarendusjuht Raido Orumets, OIXIO infoturbejuht Janek Saar jt.

Loe lisaks
Riigi IT-juhina kutsub Ilves inimesi eraäridest avalikku sektorisse: "palk on täitsa okei"

Konverents keskendus kolmele aktuaalsele teemale: esiteks suur pilt ehk Eesti riigi ja ettevõtete IT olukord, väljakutsed ja visioonid, teiseks praktilised näited kaugtöö ja kaugteenuste juurutamisest, kolmandaks küberturvalisus.

Loe lisaks
Algas IT juhtimise aastakonverents, mis keskendub kolmele aktuaalsele teemale

Kohapeal konverentsi kuulanud IT-inimesed said lõuna- ja kohvipausidel suhelda kolleegide ja konkurentidega ning külastada messialal ürituse toetajate väljapanekuid.

IT juhtimise aastakonverentsi pildistas Marko Mumm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755