Autor: Indrek Kald • 14. juuli 2022

Richard Branson: Martin, Mihkel ja Lightyeari tiim avavad investeerimismaailma kõigile

"Finantsturud on liialt kaua olnud keerulised, kõrge sisenemislävendiga ja täis segadusttekitavat keelekasutust," põhjendas Virgin Groupi asutaja Richard Branson investeeringut Eestis loodud investeerimisplatvormi.
Richard Branson
Foto: Wikipedia

Martin, Mihkel ja Lightyeari tiim avavad investeerimismaailma kõigile — muutes selle läbipaistvamaks ning võimaldades inimestel valida endale sobivaid tooteid, viitas ta endiste Wise'i töötajate Martin Soku ja Mihkel Aameri ettevõttele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474