Autor: Indrek Kald • 3. august 2022

Algas noore ettevõtja preemia konkurss, mille võit on pea alati tulnud IKT-sektorisse

Kaheksandat korda toimuvale noore ettevõtja konkursile oodatakse kandideerima kuni 35aastaseid ettevõtjaid. Seni on pea alati võitnud IKT-äris tegutseja.
Mullune võitja, Fractory asutaja Martin Vares.

"Preemia võitmisel on siiani, pea aasta hiljem, üllatavalt tugev mõju. Seda eriti väljaspool Eestit. Et preemiat toetab ja annab üle Eesti Vabariigi president, paistab see väljapoole väga suursuguselt," rääkis mullune võitja, Fractory asutaja Martin Vares.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052