Autor: Indrek Kald • 12. september 2022

Vaata, millised seitse Eesti firmat võitsid riigi 12 miljoni eurose IT-hanke

Seitse Eesti IT-firmat arendavad riigi tellimusel lähiaastail 12 miljoni euro eest ettevõtlust ja kodanike elu lihtsustavaid teenuseid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Roland Carreño / Pixabay

Värskelt sõlmitud raamlepingute alusel tellib riik äri-, õigus- ja eelanalüüse, muu hulgas ka kasutatavuse analüüse ja testimisi, uuringuid, prototüüpide loomist ja testimist ning pilootide loomise ja testimise teenuseid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052