Autor: Indrek Kald • 23. september 2022

Elisa kisti pettusesse, mis on hästi sõnastatud ning kus kasutatakse ka ettevõtte värviskeemi

Elisa teatel on Eestis liikumas petuskeem, kus nende nimel lubatakse tasuta auhindu.
Elisa nimel liikuv petuskeem.
Foto: Elisa Eesti

"Petturid lähevad ajaga aina osavamaks ja nii on ka viimase petuskeemiga, mis on väga selgelt ja usutavalt sõnastatud ning kus kasutatakse osavalt ka ettevõtte värviskeemi," märkis Elisa uute teenuste valdkonna juht Meelis Seer.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052