Autor: Indrek Kald • 16. veebruar 2023

Alar Karis TalTechi targa linna tippkeskuses: meil on vaja üles ehitada Ukraina linnu

Meil on vaja kiiresti taastada ja üles ehitada Ukraina linnu, sõnas president Alar Karis Tallinna Tehnikaülikooli targa linna tippkeskust külastades.
President Alar Karis TalTechis koos rektor Tiit Landiga.
Foto: William Kass

"Rõõm on näha, et Eesti ja Soome teadlased on mudeldanud lahendusi, mida testida ja millest on hiljem kasu, mitte ainult Eesti ja Soome linnadele, vaid mida saab rakendada ka mujal maailmas," sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474