Autor: Indrek Kald • 17. veebruar 2023

EL võtab kasutusele uue satelliitide võrgustiku, et võidelda Vene küberrünnetega

Euroopa võtab järgmisel aastal kasutusele uue sidesatelliitide võrgustiku, et muuhulgas võidelda sagenenud Vene küberrünnakutega.
Kanderaketi start, pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

Praegu puudub ELil nii kosmoses kui ka mitmel pool maal taristu, millega pakkuda valitsusasutustele, ettevõtetele ja kodanikele turvalist satelliitsideteenust. Euroopa partnerid ja rivaalid aga investeerivad sellistesse võimalustesse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755