Autor: ITuudised.ee • 28. märts 2023

Veriff, Helmes, Wise, Flowit – IT-firmad jagavad kogemusi Pärnu finantskonverentsil

Kolme nädala pärast toimuval traditsioonilisel Pärnu finantskonverentsil jagavad kogemusi ka mitme IT-firma tippjuhid.
Eesti mõjukaima finantsjuhi konkursi nominentide sekka pääsesid mitmed tehnoloogiaettevõtete esindajad, Veriffi finantsjuht Amish Mody jõudis ka esikolmikusse.
Foto: Raul Mee

Samuti leiab tehnoloogiaettevõtete finantsjuhte mõjuka finantsjuhi konkursi nominentide seast.

Kokku saab 20.-21. aprillil Pärnu kontserdimaja pealaval kuulata 13 ettekannet, ühte paneeli ja jälgida suurt vestlusringi, lisaks toimub kõrvalsaalis kaks praktilist ettekannet.

Teiste seas räägib Skeleton Technologiesi finantsjuht Erkki Raasuke panganduskriiside ületamisest ning Lars Trunin Wise'ist avab maailmapanganduse teemasid. Esimese päeva lõpetab aga ITLi juht Juhan-Madis Pukk (Flowit Estonia), et arutleda tõhusa finantside juhtimise teemal digitaliseerunud maailmas.

Teisel päeval avab tehisintellekti ja äriplatvormide tuleviku teemat Salesforce'i ja Tableau esindaja Przemek Misior Poolast. Helmese partner Meelis Lang aga jagab parimaid praktikaid autonoomse ärikultuuri edu mõõdikutest.

Konverentsilt ei puudu ka juhtimise teemad ning mõtted, kuidas turbulentsel ajal iseennast hoida.

Eesti mõjukaima finantsjuhi konkursi nominentide sekka pääsesid tänavu mitmed tehnoloogiaettevõtete finantsjuhid. Neist Amish Mody Veriffi finantsjuhina jõudis esikolmikusse ja astub lavale nominentide paneelis.

Veriff on üks kiiremini kasvanud Eesti tehnoloogiaettevõte. Mullu kaasati sada miljonit USA dollarit ning saavutati sellega ükssarviku staatus. Kuigi ettevõte veel börsile mineku plaane ei pea, siis seda ka ei välistata.

Möödunud aastal pälvis Amish Mody kolleegide tunnustuse mõjuka finantsjuhi konkursil, sel aastal on ta valitud mõjukate finantsjuhtide nominatsioonis esikolmikusse.

Kuus nominenti, kes samuti möödunud aastal silmapaistsid, aga jäid esikolmikust välja, nende vahel algas möödunud nädalal rahvahääletus, kes neist pälvib kolleegipreemia ja kutsutakse samuti nominentide paneelile. Nende seast leiab samuti tehnoloogiaettevõtete finantsjuhte nagu Eurora finantsjuht Anneli Aljas ja Lightyear Europe'i finantsjuht Uku Lember.

Pärnu finantskonverentsi info ja registreerumine:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052