Autor: Annika Matson Kald • 27. aprill 2023

Tegevjuhi petuskeemiga sai tänavu üks Eesti põllumajanduse firma 100 000 eurot kahju

Foto on illustreeriv.
Foto: Liis Treimann
Ehkki otsese kahju kannatajateks olid ettevõtte partnerid välismaal, oli see tõsine löök Eesti ettevõtte mainele.

Tänavu on riigi infosüsteemi amet (RIA) saanud taas teateid, et küberpätid üritavad tegevjuhi petuskeemiga raha välja petta, st saadavad näiliselt tegevjuhi nimelt maksekorraldusi või võltsarveid, mille kasusaajaks on kurjategijad ise.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755