Autor: ITuudised.ee • 12. mai 2023

Ettevõtte-asutuse suvepäevade osa võib tänavu olla ka küberturbe koolitus

Uudse võimalusena saab tänavu kutsuda professionaalseid koolitajaid oma ettevõtte või väiksema tiimi suvepäevadele, arengupäevale või teistele sündmustele.
Tellimuskoolitus viiakse läbi kliendile sobival ajal ja kohas.
Foto: Canva

Muuhulgas on üheks väga päevakajaliseks koolituseks "Kuidas vältida turvariske", mis käsitleb küberturvalisust.

Selle 2-8 akadeemilist tundi kestva koolitusega saab tõsta oluliselt ettevõtte valmisolekut küberriskidega toime tulla, õppides tundma peamisi küberturbe võtteid: kuidas luua turvalist hübriidkontorit, kuidas ära tunda ja mida teha ohtlike õngitsuskirjadega, kuidas end turvaliselt autentida, salasõna luua-hoida jms. Koolitaja on Thea Sogenbits ning igale osalejale antakse kingituseks kaasa e-kursus "Küberturvalisus".

Uudne ️tellimuskoolitus on lihtne ja mugav viis töötajate arengu toetamiseks just neil teemadel, mis on teie ettevõttes olulised. Selleks disainitakse ettevõtte vajadustest lähtuv programm ning viiakse koolitus läbi kliendile sobival ajal ja kohas.

Äripäeva Akadeemiast saab tellida kõiki koolituskalendris olevaid koolitusi, teemade valik on väga lai. Kolm olulist teemat on kampaanias ka esile tõstetud: küberkaitse, tööstress ja arenguvestlused.

Lisainfo ja koolituste tellimine:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755