Autor: ITuudised.ee • 26. juuni 2023

Eestisse tuleb rahvusvaheline äriandmestiku ja -analüütika ettevõte

Äriandmestiku ja -analüütika ettevõte Dun & Bradstreet laienes Eestisse ja Lätti eesmärgiga pakkuda Balti riikide ettevõtetele ja organisatsioonidele Dun & Bradstreeti ülemaailmseid äriandmete lahendusi ning lisaks tagada kvaliteetsed äriandmed Eesti ja Läti ettevõtete kohta oma rahvusvahelistele klientidele üle maailma.
Dun & Bradstreet Estonia juhatuse liige ning Dun & Bradstreeti Baltikumi ärijuht Marek Vihuri.
Foto: Dun & Bradstreet

„Lühidalt kokku võttes annavad Dun & Bradstreeti ülemaailmsetel äriandmetel põhinevad erinevad turundus-, finants- ja riskilahendused ettevõtetele vastused küsimustele: kellega saaks äri teha; kellega tasuks äri teha ja kellega tohib äri teha,“ märkis Dun & Bradstreet Estonia juhatuse liige ning Dun & Bradstreeti Baltikumi ärijuht Marek Vihuri ettevõtte pressiteates.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755