Autor: ITuudised.ee • 28. juuni 2023

President pidas IT-ettevõtjatega plaani, kuidas säilitada Eesti koht digiliidrina

Eesti kui digiriigi kuvandi hoidmist toetavad IT-lahendused, mis on eksporditavad üle maailma, ütles president Alar Karis kohtumisel IT-ettevõtjatega.
President Alar Karis tänasel kohtumisel Nortalis.
Foto: Raigo Pajula

President Karis tõi kohtumisel välja, et Eesti digiriigi kuvandi hoidmisel ja tõstmisel maailmas on oluline era- ja avaliku sektori tõhus koostöö ning innovatsiooni toetamine, et üha rohkem teadus- ja arendustegevust leiaks uute tehnoloogiate kaudu rakendust igapäevaelus ning see omakorda aitaks kaasa rohepöörde eesmärkide täitmisele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052