Autor: ITuudised.ee • 28. juuni 2023

Telia kattis noorte laulu- ja tantsupeo toimumiskohad 5G leviga

Noorte laulu- ja tantsupeo osalised saavad kasutada peopaikades mobiilsideteenust Telia 5G võrgus.
Lauluväljak on 5Gga varustatud juba 17. juunnist.
Foto: Julia-Maria Linna

Telia tehnoloogiajuhi Andre Visse kinnitusel saavad kõik ettevõtte kliendid, kes kasutavad Telia Mobiilse Elu 5G pakette ja 5G toega telefone, laulu- ja tantsupeo ajal tarbida mobiilset internetti Telia 5G võrgus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052