Autor: Indrek Kald • 26. juuli 2023

Esimene poolaasta Elisa Eestis: käibekasv ja võit kahel olulisel riigihankel

Telekomiettevõte Elisa Eesti suurendas tänavu kuue kuuga müüki, laiendas võrku ning võitis kaks olulist riigihanget.
Elisa Eesti tegevjuht Andrus Hiiepuu.
Foto: Liis Treimann

"Poolaastat tervikuna jäid iseloomustama majanduse negatiivne kasv ja jätkuvalt kõrge inflatsioon, millele pakkusid positiivset leevendust oodatust madalamad elektrikulud," sõnas ettevõtte tegevjuht Andrus Hiiepuu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755