Autor: Indrek Kald • 7. september 2023

Pythoni konverentsil Tallinnas osaleb üle 250 inimese, ka Ameerikast, Aafrikast ja Aasiast

Maailmas enim kasutatava programmeerimiskeele Python konverents tõi Eestisse sadu spetsialiste masinõppe ja AI teemat lahkama.
Poola e-kaubanduse platvormi Allegro peatarkvarainsener Jacek Kołodziej Tallinnas PyConil esinemas.
Foto: PyCon Estonia

"Loodame juhtida Pythoni kogukonda murrangulise innovatsiooni suunas, kuid tagada ka eetiliste, kaasavate ja jätkusuutlike AI-tehnoloogiate loomise," ütles konverentsi kaaskorraldaja, Thorgate Groupi juht Raido Pikkar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474