Autor: Indrek Kald • 10. oktoober 2023

Rahvusvaheline värbamine on Eestis mõne aastaga tõusnud 30%. Enim on vaja IT-inimesi

Rahvusvaheline värbamine on Eestis paari aasta jooksul tõusnud 30%, püsides siiani tõusutrendis ning mõjutades tuhandete inimeste töövõimalusi.
Deel Ida- ja Kesk-Euroopa laienemise juht Liina Laas.
Foto: Deel

Populaarsemate rollide seas, mida Eestist palgatakse, on tarkvaraarendaja ja -insener ning andmeanalüütik, samas Eesti ettevõtted otsivad välistalente ametikohtidele nagu tarkvaraarendajad ja -insenerid ning konsultandid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474