Autor: Janno Riispapp • 11. oktoober 2023

Lõuna-Korea laevaehitusgigant investeerib Elcogeni 45 miljonit

HD Hyundai tegevjuht Kisun Chung (vasakul) on veendunud, et strateegiline koostöö Elcogeniga on nurgakiviks jätkusuutlikumate energialahenduste väljatöötamisel. Fotol ka president Alar Karis, Eesti suursaadik Lõuna-Koreas Sten Schwede ja Elcogeni tegevjuht Enn Õunpuu.
Foto: Raigo Pajula/Presidendi kantselei
HD Hyundai kontserni kuuluv Lõuna-Korea laevaehitusgigant investeerib Elcogeni 45 miljonit eurot, mis võimaldab Eesti ettevõttel muu hulgas uue 360megavatise tootmisvõimsusega kütuseelementide tehase ehitamist.

Korea Shipbuilding & Offshore Engineering (KSOE) tihendab Elcogeniga koostööd heitmevaba energiatootmise tehnoloogia ning rohevesiniku tootmise valdkonnas, investeering on jätkuks ettevõtete vahel jaanuaris sõlmitud teadus- ja arenduskoostööalasele lepingule, seisab pressiteates.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755