Autor: Indrek Kald • 13. oktoober 2023

55 FOTOT | IKT aastakonverentsil käis 130 inimest esinejaid kuulamas ja omavahel suhtlemas

Traditsioonilisel IKT aastakonverentsil kolmapäeval said 130 inimest kuulata suurt hulka nimekaid esinejaid ning arutada päevakajalisi küsimusi ka omavahel.
Traditsiooniline IKT aastakonverents tõi kokku mullusest rohkem huvilisi.
Foto: Raul Mee

Tallinnas Viru hotellis toimunud Eesti IKT-äri aasta tippsündmus keskendus valdkonna kõige olulisematele teemadele ja väljakutsele: tehisintellekti rakendamine ja lähitulevik, eksport ja rahvusvaheline laienemine, muutused tarkvaraarenduses, küberturvalisus.

Samuti võimaldas IKT-ettevõtete juhtidele, omanikele ning IT-juhtidele muudest sektoritest mõeldud konverents esinejatelt lisa küsida või ideede ja lahenduste üle diskuteerida.

IKT aastakonverentsil esinesid KPMG tehnoloogiavaldkonna juht Tarmo Toiger, Nortali partner ja peaarhitekt Priit Liivak, Uptime'i juht Eero Tohver, Helmese vanemarhitekt Markus Karileet, MKMi asekantsler Luukas Kristjan Ilves, Finestmedia juht Priit Penjam, Aktorsi juht Kedi Välba, Redgate Capitali investeerimise valdkonnajuht Peeter Koppel, RIA analüüsi ja ennetusosakonna juht Märt Hiietamm, ITLi juht Doris Põld, Milremi strateegia- ja arendusdirektor Raul Rikk, Evoconi kaasasutaja Martin Lääts, Scoro Executive Operations Manager Haldi Küla, Estanci IT-juht Indrek Kink ja Nortali AI valdkonna juht Ken Tilk.

Järgmise suure IKT-alase konverentsina korraldab ITuudised.ee 1. detsembril traditsioonilise suurandmete konverentsi:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052