Autor: Indrek Kald • 6. detsember 2023

Eksperdid: e-kaubandus Balti riikides erineb selgelt USAst või Lääne-Euroopast

Kui võrrelda Balti riikide e-kaubandust USA või Lääne-Euroopaga, siis joonistuvad ekspertide sõnul välja selged erinevused.
Venipaki rahvusvahelise äriarenduse juht Sabina Bačiulienė.
Foto: Venipak

"Balti riikides sai e-kaubandus väga suure hoo pandeemia ajal, mil enamikes poodides polnud võimalik füüsiliselt käia. Ühtlasi andis see paljudele ettevõtetele tugeva tõuke muutuda offline-ärist veebipõhiseks," märkis Venipaki rahvusvahelise äriarenduse juht Sabina Bačiulienė.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052