Krüptorahandus kasvab hooga

Krüptoraha Liidu juhatuse liige Asse Sauga
Krüptoraha Liidu juhatuse liige Asse Sauga

Eesotsas aina uusi rekordeid püstitava bitcoiniga on kogu krüptovaluutade turu maht kasvanud viimase kuu ajaga sisuliselt kaks korda, ületades juba 50 miljardi piiri, kirjutab krüptorahaliidu juhatuse liige Asse Sauga.

Suures koguses uut raha voolab turule ning on alanud järgmine ajajärk krüptomajanduse arengus. Sellel võib olla mitu põhjust. Kindlasti on hoogu juurde andnud mitmete riikide regulatsioonid: Jaapanis näiteks võrdsustati bitcoin lõpuks rahaga, mis tähendab maailma suuruselt kolmanda majanduse aeglast sisenemist turule, mitmed Euroopa riigid on välja käinud krüptovaluutade käitlemise juhised ning Austraalia valitsus on isegi bitcoinidega kauplejatele ja bitcoiniinvestoritele loodud maksusoodustused.

Teise tõusu põhjusena võib välja tuua üha lihtsamaks muutuva investeeringute sisenemise blokiahela ja krüptovaluutade valdkonnas.

Krüptomajandus on liikumas uude ajastusse, mille võtmesõnad on lihtsam sisenemine nii tavakasutajatele kui ka investoritele, kiirelt paranev turvalisus, läbipaistvus ning tehnoloogia suurenev usaldusväärsus.

Loe pikemalt Äripäevast

Osale arutelus

  • Asse Sauga

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

PASSWARE is looking for an OPERATIONS' MANAGER

Manpower OÜ

30. oktoober 2018

Teabevara