16. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atea on VMware parim partner avaliku sektori IT turvalisuse kategoorias

Foto: ATEA
Juhtiv virtualiseerimislahenduste pakkuja VMware tunnustas Atea Eestit kui 2017. aasta parimat partnerit avaliku sektori IT turvalisuse valdkonnas. Atea tütarettevõte Baltneta nimetati 2017. aasta parimaks VMware teenuse pakkujaks.

„Meil on väga hea meel saada tunnustatud ühe maailma edukama IT tehnoloogia tootja poolt,“ sõnas Atea juhatuse liige Marko Metsoja. „VMware kuulub meie strateegiliste partnerite hulka, kellega koos oleme 2017. aastal avalikus sektoris head tööd teinud. Loodame, et järgmisel aastal saame sarnase tunnustuse ka erasektori kategoorias, kus VMware virtualiseerimise lahendused samuti oma eesmärki täidavad,“ märkis Metsoja. Ta lisas, et Baltnetale omistatud tiitlile viidates on Atea grupis olemas kõik eeldused, et pakkuda VMware toodetel baseeruvat parimat teenust ka Eestis.

VMware on juhtiv virtualiseerimislahenduste pakkuja maailmas, kes on tuntud oma töökindla ja turvalise tehnoloogia poolest. VMware tooteportfelli kuuluvad nii turvaliseks mobiilsete seadmete halduseks mõeldud tarkvaralahendused kui ka innovaatilised serverite virtualiseerimise süsteemid. Tegemist on DellEMC tütarettevõttega.

Kokku anti Jurmalas toimunud Vmware Baltics Partner Academy ürituselvälja 6 tunnustust, millest kaks läks Eesti ning neli Läti ja Leedu ettevõtetele.

Atea Eesti on IT-täisteenust pakkuv ettevõte, kes osutab IT-haldusteenust mitmetele rahvusvahelistele ettevõtetele, nende seas Bigbank, Mandatum Life Insurance Baltic ja Hurtigruten. IT lahenduste osas on Atea silmapaistvamaid projekte ERM-i innovaatiliste digilahenduste tehniline teostus. Atea Eesti 2016. aasta kogukäive oli 16,7 mln eurot ning ettevõttes töötab 66 inimest.

Atea on suurim IT teenuste ja terviklahenduste pakkuja Põhjamaades ja Baltikumis, tegutsedes Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Enam kui 85 Atea kontoris on kokku üle 6900 töötaja. Atea 2016. aasta kogukäive oli üle 3,2 miljardi euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755