23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes esinevad IT-juhtimise Aastakonverentsil! Täna lõppeb soodsaim registreerimine

Digivaldkonna ekspert, Luminori digikanalite juht Margus Simson
Foto: Erakogu
22. mail toimub teist korda Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee korraldatud IT-juhtimise Aastakonverents 2018 "IT-juhi roll muutuvas maailmas". Konverents algab Eesti mõjukaima IT-juhi 2018 väljakuulutamisega ja avaettekande teeb digivaldkonna ekspert Margus Simson teemal "Digitaalsed kanalid 6.0 – mida see kaasa toob?". Täna lõppeb soodsaima hinnaga registreerimine.

Konverentsi peateema on IT-juhi roll muutuvas maailmas, kus ettevõtted peavad edu saavutamiseks aina enam mõtlema digitaliseerimisele ja uute tehnoloogiate rakendamisele.

Konverentsi eesmärk on:

Tunnustada mõjukaid IT-juht. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.Aidata IT-juhtidel oma rolli muutuvas maailmas paremini tunnetada ja võrrelda oma kogemusi laiema perspektiivi ning teiste kogemusegaJagada ideid ja praktilisi kogemusi IT-juhtimisestAnda ideid kuidas igapäevatöös ja kiiresti muutuvas maailmas paremini toime tulla.

Konverentsil tunnustame Eesti mõjukaimat IT-juhti, vaatleme globaalseid trende ja nende rakendamisi Eestis, saame teada kuidas riik IT-juhtimist ja arenguid Eestis toetab, räägime IT-juhtimisest kui äri juhtimisest, IT-juhile olulistest uutest tehnoloogiatest ja nendest tekkinud ärivõimalustest, IT-juhi rollist IT inimeste leidmisel ja värbamisel. Arutlusringis on personalijuhid, kes räägivad teemal "Mida peab IT-juht juhtimisel tegema, et häid inimesi hoida?“. 

Konverentsi modereerib Mart Einpalu

Ettekannetega esinevad ja küsimustele vastavad:  

Digivaldkonna ekspert Margus SimsonTippjuht Rain LaaneHarju Elekter kontserni IT-juht Kaarel AllikmäeErgo kindlustusdirektor Andres KonsapOmniva tehnoloogiajuht Mart NaelFunderbeami tehnoloogiajuht Taivo Tender  Telia Eesti personalijuht Ingrid ViinapuuMKMi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Siim Sikkut

Amrop Eesti partner Avo Kaasik

IT personalijuht Merje Laasi

Tutvu programmiga ja registreeru veebilehel http://www.ituudised.ee/itjuhtimine2018

Osalemistasu soodushind kuni 23. aprillini on 219 eurot (km-ga 262,8 eurot). Täishind on 295 eurot  (km-ga 354).

Ajakava

09:30 - 10:00                Registreerimine ja hommikukohv

10:00 - 10:10                Avasõnad Konverentsi moderaator Mart Einpalu

10:10 - 10:20                Eesti mõjukaima IT-juhi tunnustamine

10:20 - 11:00                Digitaalsed kanalid 6.0 – mida see kaasa toob?

Millised on globaalsed trendid ja kuidas läheb nende juurutamine Eestis? Kuhu liigub maailm digitaalsete kanalite arendamisel? Millele pöörata tähelepanu ettevõtte digitaalsete kanalite arendamisel? Millised on viimase aasta e-teenuste parimad näited maailmas ja Eestis?

Luminori digikanalite juht Margus Simson

11:00 - 11:30                 Mida ootab tippjuht IT-juhilt?

Haigekassa juhi ametisse astumisel ütles Rain Laane, et üks suund, mille poole saaks haigekassas edasi liikuda, on infotehnoloogia kasutuse digitaalne transformatsioon, kus saaks teha paremaid arendusi ja läbi selle paremaid juhtimisotsuseid. Kuidas selle poole koos oluliste inimestega liigutakse? Milline roll on IT-juhil?

Haigekassa juht Rain Laane 

11:30 - 12:00                Kas kogu IT-d välja andes saeb IT-juht oksa, millel ta ise istub?

Tuntud Eesti börsifirma Harju Elekter usaldas oma Eesti ettevõtete IT igapäevase haldamise partnerile, et ise senisest veelgi enam oma põhitegevusele keskenduda.

Harju Elektri IT-juht Kaarel Allikmäe

12:00 - 13:00                LÕUNA 

13:00 - 13:30                Milliseid võimalusi loob IoT uute ärimudelite tekkeks?

Kasutuspõhise kindlustuse pakkumine tänu IoT võimalustele. Ootused IT-juhile uute võimaluste väljapakkumiseks.

Ergo kindlustusdirektor Andres Konsap

13:30 - 14:00                Kuidas mikroteenuste arhitektuuri kasutusele võtta? Mida pidada silmas mikroteenuste arendamisel?

Omniva tehnoloogiajuht Mart Nael

14:00 - 14:30                Tehisintellekt, masinõpe ja plokiahel – kas hype või tegelikult ärivõimalusi loov tehnoloogia?

Funderbeami tehnoloogiajuht Taivo Tender 

14:30 - 15:00                KOHVIPAUS

15:00 - 15:30                Kas tasuta lõunad ja puuviljad meelitavad ligi tippspetsialiste? Kuidas tippspetsialiste leida - IT-juhi väljakutsed

Amrop Eesti partner Avo Kaasik

15:30 - 16:00                 Mida peab IT-juht juhtimisel teisiti tegema, et häid inimesi hoida?Personalijuhtide arutlusring

IT personalijuht Merje Laasi, Telia Eesti personalijuht Ingrid Viinapuu, jt.

16:00 - 16:30               Infoühiskonna arengud Eestis - kuidas riik toetab                                                                   MKMi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Siim Sikkut        

16:30 - 16:40                Konverentsi lõpetamine

Konverentsi programm on valminud koostöös Enn Saarega.

Konverents toimub Hestia Hotel Europa konverentsikeskuses, aadressil Paadi 5.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755