Autor: Marti Lung • 22. veebruar 2021

SMITi vastus kriitikale: riik ei suuda palga osas IT-firmadega konkureerida

Kui tahame hallata IT-teenuseid, peame konkureerima tööturul, vastab Eesti riigi suurima IT-asutuse SMITi asejuht Marti Lung ettevõtjate kriitikale riigi IT-võimekuse arendamise kohta. Ent palkadega jääb riik alla, väidab ta.
SMITi peadirektori asetäitja, äriteenuste valdkonna juht Marti Lung.

Viimaste nädalate jooksul on ITuudiste portaalis ilmunud artiklid (siin, siin, siin ja siin), kus IT-ettevõtjad räägivad, et riik konkureerib liiga jõuliselt IT-tööturul ning peaks hoopis keskenduma rohkem IT-lahenduse tellimisele Eesti ettevõtetelt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052