Autor: Indrek Kald • 17. veebruar 2021

Miks suunab riik raha oma IT-võimekuse suurendamisse, konkureerides erasektoriga?

Mitu IT-firma juhti kritiseerivad riiki, mis suunab üha rohkem raha oma IT-võimekuse suurendamisse, konkureerides nii tööjõu kui ka ülesannete osas erasektoriga.
Helmese juht Jaan Pillesaar.
Foto: Andres Haabu

"Ei saa pidada mõistlikuks selliseid arenguid nagu mullu 55 uue IT-ametikoha loomine SMITis ja RIA plaani värvata 30 täiendavat IT-töötajat," viitas tarkvarafirma Finestmedia juht Jan Urva siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusele ning riigi infosüsteemi ametile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755